آموزش آشپزی : طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت
- 9 جولای 2020
- 0 نظر
- admin
مواد لازم جهت تهیه همبرگر خانگی
گوشت 500 گرم
آرد سوخاری 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و آب آن را میگیریم بعد گوشت را پهن کرده تخم مرغ , سیر و پیاز و نمک و فلفل را در وسط آن ریخته گوشه ها را به سمت داخل جمع میکنیم و خوب ورز میدهیم تا مواد مخلوط شود. سپس آرد سوخاری را اضافه میکنیم و تا جایی ورز میدهیم تا بافت یکدست و آبدار و لطیفی به ما بدهد.
سپس به توپ های کوچک تقسیم کرده بین دو لایه نایلون قرار داده آنها را پهن و حالت میدهیم و یک ساعت در یخچال قرار میدهیم و بعد آن را سرخ یا گریل میکنیم.
زمان تقریبی جهت آماده سازی 35 الی 45 دقیقه