آموزش آشپزی : طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت

  • 9 جولای 2020
  • 0 نظر
  • admin

همبرگر خانگی

 

مواد لازم جهت تهیه همبرگر خانگی

گوشت 500 گرم

آرد سوخاری 3 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 1 عدد

پیاز 1 عدد

سیر 2 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و آب آن را میگیریم بعد گوشت را پهن کرده تخم مرغ , سیر و پیاز و نمک و فلفل را در وسط آن ریخته گوشه ها را به سمت داخل جمع میکنیم و خوب ورز میدهیم تا مواد مخلوط شود. سپس آرد سوخاری را اضافه میکنیم و تا جایی ورز میدهیم تا بافت یکدست و آبدار و لطیفی به ما بدهد.

سپس به توپ های کوچک تقسیم کرده بین دو لایه نایلون قرار داده آنها را پهن و حالت میدهیم و یک ساعت در یخچال قرار میدهیم و بعد آن را سرخ یا گریل میکنیم.

زمان تقریبی جهت آماده سازی 35 الی 45 دقیقه

به نظر شما این پست خوب بود؟ اگر پسندیدید حتما امتیاز دهید!
نوشته های مرتبط
جدیدترین کالاها
دیدگاه های مطلب
0 دیدگاه برای این نوشته
ارسال یک دیدگاه